Esther: "Mijn lijf past weer bij wie ik ben" | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 01 mei 2019

Esther is een zelfstandige vrouw met een eigen bedrijf in training en advies. Via twee mensen in haar eigen netwerk in Apeldoorn kwam Esther zes maanden geleden bij Ladyline. Het ging haar om het “totaalpakketje”: voedingsadvies, sporten en cryolipolyse, dat is een plaatselijke figuurcorrectie waarbij onderhuidse vetlaagjes definitief verdwijnen.

Haar voedingspatroon is verbeterd

Esther is haar eten bij gaan houden (gaat nu vanzelf), eet nu veel meer fruit en groenten en begint daar al tijdens de lunch mee. Ze houdt nog steeds van taarten bakken (en eten), maar compenseert dat nu met een maaltijdsalade of hummus en bleekselderij.

Hardlopen gaat nu ook stukken beter

De afgelopen zes maanden is Esther heel gedisciplineerd twee keer in de week komen sporten. “Ik kon erop vertrouwen dat ik de juiste oefeningen kreeg, die precies pasten bij mijn ambities.” Daardoor was er snel spieropbouw te zien en kreeg Esther meer energie. Ze liep de laatste Acht van Apeldoorn 2 minuten onder haar persoonlijke tijd.

Weer een mooie platte buik

Na een maand of twee/drie was ook haar buik mooi plat. Haar man was de eerste die het opmerkte. Zelf merkte ze het doordat haar skibroek een stuk ruimer zit en kon er al snel een gaatje minder in de riem.

Met het lijf dat bij je past kun je de overgang aan

“Ik koop nu andere kleren dan voorheen, ben blij met wat ik zie in de spiegel. Mijn bikini zit nu iets mooier. Ik zit lekker in mijn lijf. Er is geen irritatie meer. Mijn lijf past bij wie ik ben op 47-jarige leeftijd, hoeft niet perfect. Ik ben nu ook in vorm om de overgang aan te kunnen, haha.”

Benieuwd wat Ladyline voor jou kan betekenen?

Kom eens kennismaken bij een van onze vestigingen. Het intakegesprek is geheel vrijblijvend. We meten je lichaam en omvang en bespreken jouw persoonlijke doelstellingen. Natuurlijk laten we je ook de vestiging zien en vertellen we meer over de verschillende behandelingen. Zeker weten dat jij na de kennismaking het vertrouwen hebt dat het je gaat lukken!

Klik hier om een afspraak te maken.