Helga: Al 15 jaar trouw | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 24 augustus 2017

Helga is eindelijk verlost van haar overgewicht

Ik had al jaren last van een snel wisselende bloedsuikerspiegel en voelde me vaak niet lekker.

Als ik wat gegeten had ( vooral zoetigheid) voelde ik me weer beter maar mijn gewicht nam ook behoorlijk toe. Dat ik juist geen zoetigheid moest eten wist ik niet. Op aanraden van mijn huisarts moest ik naar een diëtiste en ik moest gaan sporten om af te vallen. 15 jaar geleden kwam ik terecht bij Ladyline. Wat mij ideaal leek was dat je voedingsadvies kreeg en meteen kon sporten. Na mijn intake gesprek was ik meteen enthousiast.

Je bent geen nummer zoals vaak bij een sportschool maar je krijg persoonlijke begeleiding. Er werd mij gegarandeerd dat ik me beter zou gaan voelen en dat ik een behoorlijk aantal kilo’s zou kwijt raken. En dat klopt ook.  In 4 maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen en voelde me fit en lekker in m’n vel. Doordat ik goede begeleiding kreeg over mijn voeding heb ik nu bijna geen last meer van te lage bloedsuikerspiegel.

Ik kom na 15 jaar nog steeds iedere week (als het even kan 2x per week) bij Ladyline om te sporten en mijn gewicht in de gaten te houden. Wat voor mij ook heel belangrijk is dat het er gezellig en ontspannen is. De coaches hebben altijd wel een persoonlijk gesprekje als ze daar tijd voor hebben. Ladyline hoort gewoon bij mijn leven.

Want als ik een keer niet zo in m’n vel zit en ik kom bij Ladyline vandaan voel ik me weer happy. Mede door de persoonlijke begeleiding en de gezellige sfeer. Bedankt dames en ga zo door!!!

– Helga