Louise: Ik zou Ladyline voor iedereen aanraden! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 23 januari 2019

“In september 2016 begon ik aan mijn strijd tegen de kilo’s. Door IVF en een zwangerschap was ik heel wat kilo’s aangekomen. Eenmaal bevallen was het weer tijd voor mijzelf. Ik wilde heel graag mezelf weer zijn, zonder die overtollige kilo’s.” Louise zette de stap naar Ladyline. “Na de intake ben ik snel begonnen. Ook heb ik verschillende gesprekken gehad met de diëtiste.””

“Mijn doel was om vóór mijn bruiloft op 27 mei 2017 20 kg kwijt te zijn. Dit doel is gelukt! Omdat dit zo goed voor mij werkt, ben ik bij Ladyline in onderhoud gebleven. Het is voor mij dé stok achter de deur.”, geeft Louise enthousiast. “Elke keer word ik gewogen en als ik weer even een dipje heb, is er weer een goed gesprek met de coach.”

Het werpt ook nu nog vruchten af, die nieuwe levensstijl van Louise. “De laatste maanden ben iknog eens 6 kg afgevallen. De teller staat nu op -26 kg in 2 jaar en 3 maanden; ook is er ruim 120 cm in omvang vanaf.”

Louise: “Het is voor mij heel goed vol te houden doordat dit nu mijn way of life is. Niet meer op dieet, maar weten wat en hoe je moet eten. Na een dag zondigen, heb ik weer een balansdag. Op die dag let ik extra goed op wat ik eet!”

“Ik zou Ladyline voor iedereen aanraden. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld, heb nog nooit zoveel energie gehad en buiten dat, ik ben nog nooit zo slank geweest!”

Louise sluit af met: “Mijn dank gaat uit naar de lieve dames van Ladyline, voor hun tips, advies en begeleiding.” Graag gedaan Louise, we zijn blij jou te mogen helpen en trots op je resultaat!

Spreekt jou dit verhaal aan en wil je dit zelf ook? Neem dan eens contact op met een vestiging bij jou in de buurt.