Dagelijks energieverbruik | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

....in kaart gebracht

Gepubliceerd op: 03 november 2017

 

Om een op een dagelijks energieverbruik afgestemd voedingsadvies te kunnen krijgen is het nodig om eerst jouw energieverbruik zo nauwkeurig mogelijk in beeld te hebben.

Energiemeting

Alleen door een energiemeting kun je een individueel afgestemd voedingsdadvies krijgen waarbij je zeker weet dat enerzijds je metabolismesysteem niet ontregeld wordt maar anderzijds dat je zeker gaat afvallen. Hierdoor hou je de controle over het afnameproces en weet je ook zeker dat je het afvallen vol kunt houden.

Hoe energiemeting

De energiemeting gaat in twee stappen, allereerst wordt door middel van een ademanalyse jouw energieverbruik in rust bepaald, het zgn. rustmetabolisme. Daarna draag je gedurende minimaal een week een geavanceerde activiteitenmeter bij je, waarmee je energieverbruik door jouw dagelijkse activiteiten wordt vastgesteld. De uitkomsten van beide metingen bij elkaar opgeteld geven een nauwkeurig beeld van jouw gemiddelde dagelijkse energieverbruik zodat de energieopname door voeding nauwkeurig daarop kan worden afgestemd.
Deze werkwijze maakt deel uit van het Ladyline ‘Energy Balance’ concept waarmee zij uniek zijn en waarmee je zeker gaat afvallen. 

Een paar maten kleiner? Afrekenen met die ontsierende vetlaagjes? Zonder buiten adem te raken de trap weer op? Gezond gewicht zonder honger? De Ladyline coaches, helpen je graag je doel te bereiken.

Het Ladyline concept werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het persoonlijke energieverbruik, een op de persoonlijke conditie afgestemd bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt, intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken, maar vooral ook Mind Balance zijn de basis en de belangrijkste succesfactoren van de Ladyline arrangementen.

Filosofie en Universiteit Wageningen

De filosofie van Ladyline is dat afvallen alleen dan zinvol is als dat leidt tot een stabiel gewichtsverlies tot het gewicht waarbij de ‘afvaller’ zich goed voelt en waarbij het resultaat voor de lange termijn kan worden vastgehouden.

Deze filosofie heeft er toe geleid dat bij een vergelijkend onderzoek van de Universiteit van Wageningen het Ladyline concept veruit als meest effectief werd bevonden op alle onderzochte criteria.

Tags: , , ,