Sanne over Ladyline: "Ik weet heus wel wat ik moet doen en laten, maar met de begeleiding gaat het een stuk makkelijker." | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 11 september 2020

In de afgelopen 6 jaar ben ik steeds meer aangekomen. Na mijn eerste zwangerschap kreeg ik schildklierproblemen. Ik at gezond omdat ik ook intensief borstvoeding gaf. Mijn energie was niet wat het geweest was en ik bleef maar aankomen. Toen ik eenmaal wist wat eraan scheelde had ik een zondebok en een excuus. 

 

Een tijd vol emoties

Anderhalf jaar later ben ik mijn tweede zoontje verloren in de zwangerschap. Een emotioneel zware tijd waarin ik mezelf wel verloren ben. Omdat ik niet meer de jongste ben, moest ik vrij snel weer zwanger worden, mijn spieren waren toen nog niet op niveau.  

De zwangerschap verliep goed, maar daarna kwam de uitdaging. Dit heeft ons geleerd wat slaapgebrek met je doet. Het zorgt in ieder geval niet voor een slank lichaam. Nu is het  wel goed geweest met dat aankomen, dacht ik. Ik wil weer voor mijzelf zorgen, Zodat ik binnenkort zonder gêne op de foto sta.

Ladyline is de juiste stok achter de deur

Ik hoorde via een kennis van Ladyline, de combinatie van begeleid sporten en coaching bij voeding is voor mij de juiste stok achter de deur. Ik weet heus wel wat ik moet doen en laten, alleen lukt het mij met begeleiding (die ook meedenkt als je veganistisch wil eten) een stuk makkelijker!

Wil jij net als Sanne je weer lekker in je vel voelen, simpelweg jezelf zijn? Kijk dan eens hier voor meer informatie.