Ladyline heeft mij geholpen om weer een gezonde leefstijl te krijgen! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 14 december 2020

Minie is een van de vele tevreden Ladyline cliënten: “Ladyline heeft mij geholpen om weer een gezonde leefstijl te krijgen! Ik voel me fitter, beweeg weer makkelijker en ben als spreekwoordelijke kers op de taart al de nodige kilo’s kwijt geraakt!” 

Na een periode voornamelijk bourgondisch te hebben geleefd, kwam zij steeds minder goed in mijn vel te zitten, tot op het punt dat ze vond dat er echt iets moest gaan gebeuren.

Minie vertelt: “Mijn oog viel op een advertentie van Ladyline en ik besloot na even aarzelen om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot mijn grote verrassing bleek er een volledig programma te zijn, dat ik besloot een kans te geven” 

Er is nu al een wereld open gegaan

Minie is nog maar relatief kort bezig. “Maar, ik kan nu al zeggen dat er een wereld voor me  open gegaan is. Ik zit weer prettiger in mijn vel, heb weer energie en kijk weer graag naar mezelf in de spiegel.” Hoe mooi is dat!

“De verandering die ik met hulp van de persoonlijke coaching, voedingsadviezen, maar zeker ook de prettige omgeving met gelijkgestemden, aan het doormaken ben, smaakt absoluut naar meer!”

De verandering toont zich in het dagelijks leven: “Hoewel het af en toe doorzetten blijft (tja die bank met die mok thee en een koekje …), blijk ik met een vriendelijke aansporing hier en daar altijd weer in beweging te komen. En het resultaat, dat blijft zeker weten de moeite waard!”


Spreekt het verhaal van Minie jou aan?

Kom eens langs bij een van de vestigingen van Ladyline, wanneer jij ook graag mooie blijvende resultaten wilt behalen. We staan voor jou klaar.

>> Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor advies op maat.