De persoonlijke aandacht, de veiligheid en het resultaat springen er bij Ladyline echt uit

Gepubliceerd op: 10 november 2020

Therese kende Ladyline nog van vroeger. Toen ze zocht naar een methode die bij haar kan passen, kwam dan ook snel de naam Ladyline in haar op. “Ik wilde graag wat afvallen, mijn figuur verbeteren. Maar, ik ben wars van lijnen.”  zo vertelt de 65-jarige Therese. Ze merkte in haar dagelijks leven dat ze niet blij was met haar figuur. “Ik heb een leuk colbertje en die zat niet zoals die behoort. Dat vond ik jammer.”

Bij sportscholen voel ik mij niet thuis

“In een sportschool voel ik mij niet thuis. Ik heb dan echt het gevoel een oud mens te zijn. Bij Ladyline ervaar ik dat heel anders.”, aldus Therese. “Het is kleinschalig van opzet, maar toch ‘gezellig druk’. De methode is ook heel anders, allesomvattend. Beweging, huidverbetering en nog aanvullende mogelijkheden. Dat het op jou als persoon wordt afgestemd vind ik een groot pluspunt.” 

Je voelt je er veilig

Therese: “Bij Ladyline hebben ze alle moeite gedaan om je als klant veilig te voelen. Ik ben daar ook erg blij mee. Het maakt dat ik nog steeds elke keer met een prettig gevoel naar mijn afspraak bij Ladyline toe ga. Misschien nog wel met een beter gevoel dan voor de sluiting vanwege de corona maatregelen!” 

Ze is blij met de aanpassingen in de vestiging en de persoonlijke bescherming. “Het team werkt zorgvuldig en doet nog meer dan ze voorheen al deden, haar best om de vestiging schoon en hygiënisch te laten zijn. De desinfectiezuil bij binnenkomt, de registratie van je bezoek, de gezondheidsvragen, hoe ze zorgen dat we afstand kunnen blijven houden. De persoonlijke bescherming die het team draagt. Erg goed!” 

Blij met het resultaat

“Ik kan Ladyline absoluut aanraden. De kleinschalige opzet, de volledig persoonlijke aanpak, het contact ‘onder elkaar’. En boven alles natuurlijk de resultaten. Dat colbertje zit nu weer lekker. En ik zit zelf vanzelfsprekend nu ook lekkerder in mijn vel!”, zo vertelt Therese enthousiast.

Wil jij net als Therese weer blij zijn met je figuur en gewicht, gezondheid en vitaliteit? Kom dan eens langs voor advies op maat.