Truus over Ladyline: "Een prettige stok achter de deur"

Gepubliceerd op: 21 september 2020

Truus was al met afvallen bezig. Lette op wat ze at. Deed pogingen te ‘lijnen’. “Alleen lukte het mij niet. Ik had echt een stok achter de deur nodig. Een stimulans om niet alleen te starten, maar ook vol te houden.” zo licht Truus toe, waarom ze naar Ladyline kwam.

Oefeningen op iedere persoon afgestemd

“Ongeacht je leeftijd of conditie, de oefeningen worden op jou persoonlijk afgestemd. En het bewegen in warmte voelt ook erg lekker”, vertelt Truus. “Fijn dat de coaches zo goed opletten en zorgen dat de oefeningen met de juiste snelheid en oefeningen gebeuren. Je bent zo heel gericht bezig.” 

Meten is weten

Wat ze ook erg prettig ervaart, is het doelgericht werken. “Regelmatig word je gewogen en krijg je een persoonlijk consult met een coach. Elke paar behandelingen weer een meting.” 

“Dit geeft mij de stimulans die ik zo nodig heb.”vertelt Truus.

Kleding zit nu beter

Ze is inmiddels 10 kg in gewicht afgenomen. Truus: “Mijn lichaam is echt veranderd. Meer vorm, strakker. Kleding zit beter. Een volle maat kleiner is erg prettig!

Bewust met voeding

Inmiddels is Truus veel bewuster bezig met voeding: “Wat in voedingsmiddelen zit. Welke keuzes ik het beste maak. De begeleiding van de coaches is erg effectief. Ik ben ook erg blij met de Ladyline voedingsapp.”

Hoe ze afvallen bij Ladyline omschrijft in een paar woorden? “Het is geen dieet, je kunt normaal eten en bent bewust bezig.”

 

Veel fitter

Truus: “Ik voel mij veel fitter dan voorheen. Energieker ook. Ik pak nu veel sneller de fiets of ga wandelen. Slanker, strakker en een actiever leven. Ik ben erg blij!”

Wil jij net als Truus weer blij zijn met je figuur en gewicht? Kom dan eens langs voor advies op maat.