Yvonne's ervaring met Ladyline: "Ik merkte snel resultaat en houd dit nu op peil."

Gepubliceerd op: 15 september 2020

Yvonne is 55 jaar en in haar dagelijkse leven actief als zzp’er. Ze is ambulant kapster, met een kapsalon genaamd ‘Salon van Von’. “Als zzp’er ben je nogal druk om alles zo goed mogelijk te doen voor je klanten. Daardoor heb je ook minder vrije tijd.” 

In shape blijven

Sporten en in shape blijven was altijd een grote prioriteit in haar vrije tijd. “Ik sloofde mij wekelijks 2x per week uit in een fitnesscentrum. Een paar uur achter elkaar. Mijn probleemzones buik en heupen veranderden echter niet of nauwelijks.”

De overgang veranderde veel

“In mijn jongere jaren kon ik eten wat ik wilde en ik bleef mooi in shape. Toen ik in de overgang kwam, werd het anders. Veel veranderde. Wat ik ook deed, buik en heupen bleven hetzelfde.” Hier ergerde ze zich aan en zocht naar een oplossing.

“Toen ik voor de eerste keer op gesprek ging bij Ladyline, kon ik het eigenlijk niet echt geloven. Ik sloofde mij toch wekelijks al fitnessend uit. Waarom zou dit dan wél helpen?!”, zo herinnert Yvonne zich nog goed.

 

In weinig tijd in vorm komen en blijven

Inmiddels weet ze beter. “Ladyline is een aangename manier om in weinig tijd met een super begeleiding in vorm te komen én te blijven.”

Yvonne: “Ik merkte al snel resultaat. Het ging mij er nog niet eens om, kilo’s af te vallen. Maar wel om de correctie in mijn figuur. Met mijn persoonlijk behandelplan en de coaching door de medewerksters heb ik mijn doel kunnen realiseren. Ik ben weer blij met mijn buik en heupen!”.

 

Alleen maar dames en allemaal met vergelijkbare doelen

Yvonne blijft nu in figuuronderhoud. “Ik kom nog steeds twee keer per week naar Ladyline. Nu alleen nog voor oefeningen in warmte én ozon-zuurstoftherapie.” Ze merkte in een korte periode dat ze door omstandigheden deze Skin Refresh ozon-zuurstoftherapie niet kon doen, pas echt goed wat het effect ervan is. “Mijn huid heeft er echt baat bij. Gladder en strakker.”

“Ik voel mij prettig bij Layline. Alleen maar dames en allemaal een vergelijkbaar doel om zichzelf weer mooi en aantrekkelijk te voelen.”, zo sluit Yvonne enthousiast af.

Wil jij net als Yvonne weer blij zijn met je figuur en gewicht? Kom dan eens langs voor advies op maat.