Franchise betekent voor ons: je eigen zaak hebben, maar ook collega's | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 18 september 2019

Al 5 jaar werkten Ellen en Susanne samen als personal coaches in een Ladyline vestiging. Op een gegeven moment kregen ze het gevoel dat ze graag zelfstandig wilden zijn, zelfstandig ondernemer. En samen ondernemen leek hun wel een goed idee. Ellen: “Meer dan 20 jaar later zijn we nog steeds ondernemers, samen, met een eigen Ladyline vestiging in Maastricht.”

“Waarom we begonnen als franchisenemer, op 22-jarige leeftijd? Eigenlijk heel eenvoudig: vanwege ons enthousiasme voor de methode. Ladyline werkt!”, aldus Susanne.

Het intensieve contact met de klant spreekt ons erg aan

“De methode is gebaseerd op een manier van afvallen en figuurverbetering, die in onze ogen ‘de enige’ juiste is. Het gezondheidsaspect en het actief kunnen helpen van klanten, door het intensieve contact, dat is wat ons enorm aanspreekt” vertellen de dames bijna in koor.

Susanne: “Wij mogen onze klantengroep helpen met een team van 5 personen, vanuit een centraal in Maastricht gelegen locatie, in een gebied dat ook net weer herontwikkeld is. Er zijn veel parkeermogelijkheden, openbaar vervoer om de hoek. Het bruist er van de energie!”

Je hebt je eigen zaak, maar ook collega’s

“Als franchisenemer sta je er niet alleen voor. Je wordt goed ondersteund. Wat we ook als prettig ervaren is, dat je hierdoor ook goed op de hoogte blijft. Het sparren met collega’s is ook een duidelijk voordeel van franchising. Je hebt je eigen zaak, maar ook collega’s.” zo vertelt Ellen over de voordelen van het ondernemen binnen een franchisemodel.

Franchisenemers en medewerksters aanwezig bij een van de trainingen die door het hoofdkantoor verzorgd worden.

Susanne vult aan: “Door de persoonlijke begeleiding vergroot je je kans om wensen te realiseren. Dat geldt voor ons als franchisenemers bezien, vanuit het contact met het hoofdkantoor, maar zeker ook voor het contact met onze klanten. Wie bij Ladyline betrokken is, heeft nou eenmal oprecht interesse in de klanten.”

Samen ondernemen, vanuit je eigen onderneming?

Samen sta je sterk. Je staat er bij Ladyline zeker niet alleen voor. Jij bent de ondernemer en krijgt de ondersteuning om te kunnen floreren. Dat is wat franchisenemers zoals Ellen en Susanne, Rudy en Nathalie, maar ook Nicole onderstrepen.

Een franchisenemer van Ladyline is gedreven, ondernemend van karakter en zelfstandig. Je denkt vooral in mogelijkheden en bent een mensenmens. Uiteraard beschik je ook over een gezonde dosis commercieel vermogen. Het geeft jou een kick wanneer mensen zich inschrijven bij jouw vestiging en dat gevoel wordt alleen maar versterkt als je de resultaten ziet van hun persoonlijke doelstellingen.

Bekijk hier de mogelijkheden en neem bij interesse contact met ons op.