Afvallen na zwangerschap | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Snel je oude figuur weer terug

Gepubliceerd op: 10 november 2017

Snel en effectief afvallen na zwangerschap

Wij helpen jonge moeders weer aansterken en de overtollige zwangerschaps kilo’s snel weer kwijtraken. Maar wacht niet te lang. Hoe eerder je begint met afvallen na zwangerschap hoe makkelijker het gaat.

Afvallen na zwangerschap lukt met Ladyline

Met de Slimming arrangementen van Ladyline  kun je prachtige resultaten realiseren . Het omvat alles wat je nodig hebt om succesvol en blijvend af te vallen na je zwangerschap. Door individueel maatwerk zijn de Slimming arrangementen bij uitstek geschikt na een zwangerschap. Het arrangement kan, afhankelijk van het advies van de Ladyline coach, bestaan uit een combinatie van:

Gezonde normale voeding

Na een zwangerschap is extra aandacht voor gezonde voeding een ‘must’. Daarom wordt er eerst gekeken naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en wordt het voedingsadvies daar naadloos op aangepast. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt om snel aan te sterken en de zwangerschapskilo’s snel kwijt te raken. 

Oefeningen in warmte

Voeding en beweging horen onverbrekelijk bij afvallen na zwangerschap. De oefeningen bij Ladyline worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met de Ladyline Slimming arrangementen is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen. 

Huidverbetering

De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorg dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor na je zwangerschap mooier en beter afvallen. 

Personal Coaching

Naast voeding en beweging is personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van de Slimming arrangementen van Ladyline. De coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij na je zwangerschap snel weer helemaal ‘in shape’ bent.  

Meer weten over afvallen na zwangerschap? Neem contact op met de Ladyline Coach!

Tags: , , ,