Bereid je voor op een heerlijke zomer en laat de zon in jou schijnen

Bereid je voor op een heerlijke zomer met Ladyline

Gepubliceerd op: 15 mei 2018

Al een tijdje is het lekker weer en de terrassen zitten overvol. Ook jij geniet van deze heerlijke sfeer en probeert de ‘tijd’ te vinden in je drukke agenda om met je vriendinnen te proosten op het leven. Als moderne vrouw ben je je dagelijks bewust van de keuzes die je hebt. Je gezin, familie, vrienden en werk staan op nummer één, maar daarnaast vind je het ook belangrijk om aan een gezond leefpatroon en je ‘Summer Body’ te werken.

 

Slim sporten, met meetbaar en zichtbaar resultaat

Bij Ladyline is het sporten heel gemakkelijk tussen je afspraken door te combineren. De bewegingstherapie wordt uitgevoerd in een warmtecabine en onze coaches vertellen je precies hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden voor optimaal resultaat. Door het effect van de verwarmde cabine en de doelgerichte oefeningen om je probleemzones aan te pakken, neemt deze training slechts 2 x 20 minuten in de week van je drukke agenda in beslag. Ideaal toch?!

 

Voorbereiden op een heerlijke zomer

Een gezonde levensstijl kun je prima inpassen, er blijft genoeg ruimte over om te genieten en leuke dingen te doen. Tijdens het afvallen kan het normaal gesproken voorkomen dat je huid wat slapper wordt, maar juist in combinatie met onze Skin Refresh therapie wordt je huid weer strak en glad en krijgt zij haar originele roze teint en flexibiliteit weer terug. Deze ozon-zuurstoftherapie vermindert zelfs de cellulite en laat je huid weer stralen.

 

Neem tijd voor jezelf en geniet!

Een vast onderdeel van onze coaching is dat wij jou leren zelf de regie te nemen én te houden over je gewicht, en daar hoort ook ontspanning bij. Met een gezond en bewust leefpatroon  is het  fijn om af en toe even tijd voor jezelf in te lassen. Ontspanning geeft zoveel frisse, nieuwe energie waardoor je jezelf weer helemaal opgeladen voelt. Een dagje met een vriendin naar een leuke stad staat bijvoorbeeld misschien al een tijdje op de planning. Waarom niet nu een datum plannen als ‘beloning’ voor je nieuwe levensstijl?

tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf, je gezin, vriendinnen

Rock your outfit

Als je een aantal kilo’s bent afgevallen, of de eerste centimeters omvangsvermindering bereikt is, is het leuk om dat te accentueren met een nieuwe outfit. Koop die mooie jeans, maar nu een maat kleiner. Je omgeving vraagt je of je misschien bent afgevallen? Yeah, jeans don’t lie!

Wil je weten, hoe snel jij een kleinere kledingmaat bereikt? Kom dan langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

 

Do I smell Summer?

Nog even geduld. Eerst gaan we genieten van dit mooie Lenteseizoen. Onder invloed van vitamine D wordt je goede humeur versterkt, maar ook de geur van alle planten en bomen die in bloei staan hebben hier effect op. Er zijn zelfs een aantal damesgeuren die de associatie oproepen van de zomer.  Mocht je al staan te trappelen, probeer dan deze geuren eens;

  1. Lancaster – Sol Da Bahia
  2. Jil Sander – Sun Rise
  3. Narciso Rodriguez- Fleur Musc
  4. Maison Martin Margiela Replica-Beachwalk
Zonder reclame te maken, hier vind je heerlijke geuren, die je 
snel en makkelijk thuis kunt laten bezorgen.

 

ladyline

De geur van de zomer, heerlijk!

Ondertussen bij Ladyline…

Worden er met behulp van onze coaches door de cliënten mooie resultaten geboekt. Het doel; platte buik, slanke benen en strakke billen komt langzaam maar zeker in zicht. De Lente is een mooi moment om een goed plan van aanpak te maken. Wil jij ook een bodycheck doen en een advies op maat krijgen? Vul dan hier ons formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Tags: , , , , ,