Afvallen na zwangerschap | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 28 mei 2015

Snel en effectief afvallen na zwangerschap

Wij helpen jonge moeders weer aansterken en de overtollige zwangerschaps kilo’s snel weer kwijtraken. Maar wacht niet te lang. Hoe eerder je begint met afvallen na zwangerschap hoe makkelijker het gaat.

Afvallen na zwangerschap lukt met Ladyline

Met onze Slimming arrangementen realiseren wij prachtige resultaten. Het omvat alles wat je nodig hebt om succesvol en blijvend af te vallen na je zwangerschap. Door individueel maatwerk zijn de Slimming arrangementen bij uitstek geschikt na een zwangerschap. Het arrangement kan, afhankelijk van het advies van onze coach, bestaan uit een combinatie van:

pannerolGezonde normale voeding
Na een zwangerschap is extra aandacht voor gezonde voeding een ‘must’. Daarom kijken wij eerst naar jouw energiebehoefte door middel van een ademanalyse en activiteitenmeting en passen het voedingsadvies daar naadloos op aan. Gewone alledaagse voeding is alles wat je nodig hebt om snel aan te sterken en de zwangerschapskilo’s snel kwijt te raken.

 

TDEOefeningen in warmte
Voeding en beweging horen onverbrekelijk bij afvallen na zwangerschap. Onze oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine waarbij rekening wordt gehouden met jouw conditie en fysieke mogelijkheden. Met onze Slimming arrangementen is 2x 20 minuten ‘sporten’ per week genoeg voor succesvol en blijvend afvallen.

 

SRHuidverbetering
De ozon-zuurstoftherapie is een behandeling die er voor zorg dat je huid weer gladder en strakker wordt. De doorbloeding verbeterd en je huid krijgt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint weer terug. Je gaat hierdoor na je zwangerschap mooier en beter afvallen.

 

personal-coachPersonal Coaching
Naast voeding en beweging is personal coaching een van de belangrijkste succesfactoren van onze Slimming arrangementen. Onze coaches zijn stuk voor stuk goed opgeleide, deskundige vakvrouwen die precies weten waar ze over praten. Zij zorgen er voor dat jij na je zwangerschap snel weer helemaal ‘in shape’ bent.

 

MindMind Balance
Nieuw in onze arrangementen is het onderdeel ‘Mind Balance’ of in gewoon Nederlands;Gedragsverandering. Wij leren jou de baas te blijven over jouw eetgewoontes zonder iets te laten. Alles mag, niets moet.

 

Meer weten over afvallen na zwangerschap? Bel ons!

Tags: , , ,