Diëten maken niet slanker | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gezonder eten en bewegen wel

Gepubliceerd op: 22 september 2016

Als je gewicht wil verliezen, moet je bewuster eten of meer bewegen en het liefst allebei. Dat is niets nieuws. Er zijn talloze manieren om je calorie-inname te verminderen en misschien nog wel meer manieren om te sporten of te bewegen. Combineer deze aspecten op verschillende wijzen en je hebt een bijna onuitputtelijke voorraad aan diëten! Genoeg variatie dus voor steeds weer een nieuwe hype.

Vanaf de jaren zeventig van de vorige eeuw is de afslankhype eigenlijk niet meer weggeweest in ons land. Maar ook al ver voor die tijd deden mensen hun best om aan het slanke schoonheidsideaal te voldoen.

Crashdieet

Misschien heb jij ook wel eens een crashdieet gevolgd waarbij je slechts 500 kcal per dag mag eten. Je maaltijden verving je door shakes en repen. Ook doen de poeders en pillen het al jaren goed. Het klinkt ook zo fijn: neem een pil en je hebt geen honger meer, of je valt vanzelf af.

Inde jaren twintig van de vorige eeuw werd roken aangeprezen als genotsmiddel waar je slank bij bleef. En ook nu nog hoor je regelmatig dat vooral jonge meisjes overwegen te gaan roken in de hoop daar slanker van te worden. En oudere rokers durven juist niet te stoppen uit angst wat kilo’s aan te komen.

Uitsluiten van voedingsmiddelen

Andere diëten richten zich op het beperken of uitsluiten van bepaalde voedingsstoffen of voedingsmiddelen. Zo hebben koolhydraten en brood recent een vrij slechte naam gekregen. Ook het tegenovergestelde komt voor: juist veel van bepaalde voeding eten om af te vallen of je beter te voelen. Denk hierbij aan het appeldieet of de opkomst van de zogeheten superfoods.

Er zijn dus meer dan genoeg diëten. Er lijkt geen einde aan te komen. De ene rage is nog niet voorbij of de volgende dieet-hype neemt het alweer over. Waarom blijven die diëten lonken?

Nieuwe dieethypes

Een van de redenen waarom mensen diëten blijven volgen heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat het steeds lijkt alsof er weer iets totaal nieuws ontdekt is. Alsof we het al die jaren helemaal verkeerd hebben aangepakt! En dat voedt de gedachte dat dit nieuwste dieet misschien wél effect heeft. De moeite van het proberen waard, toch?

Maar is er eigenlijk wel zo veel om te kiezen? Want hoewel een nieuw dieet vaak gepresenteerd wordt als anders en revolutionair, komt het stiekem altijd op hetzelfde neer. Als je ervan afvalt komt het doordat je minder calorieën binnenkrijgt dan voorheen of er meer verbrandt dan eerst. Maar een dieet wordt vaak zodanig verpakt dat het lijkt alsof er méér is dan dat.

Gezond eten en bewegen

Het Ladyline concept werkt op natuurlijke basis. Gewone dagelijkse voeding afgestemd op het persoonlijke energieverbruik, een op de persoonlijke conditie afgestemd bewegingsprogramma, de ozonzuurstoftherapie is een opfrisser voor de huid waardoor die weer glad en strak wordt, intensieve coaching met regelmatige voortgangscontrole en evaluatiegesprekken, maar vooral ook Mind Balance zijn de basis en de belangrijkste succesfactoren van de Ladyline arrangementen.
Maak vandaag nog een afspraak met een van onze personal coaches.

Tags: , , , ,