Foodbloggers | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Wat is waar en niet?

Gepubliceerd op: 11 augustus 2016

Door sociale media en internet worden foodbloggers steeds invloedrijker. Veel consumenten nemen hun blogs uiterst serieus en bloggers verschijnen ook regelmatig in de media. Maar net als veel andere voedselschrijvers op het web, ontbreekt het de bloggers nog wel eens aan de juiste kennis. Dit brengt veel misverstanden over voeding in de wereld.

Van brood word je dik, kip is niet duurzaam en aspartaam is puur vergif, zomaar een aantal ‘feiten’ die op het internet circuleren én in boeken staan. Ook worden sommige artikelen gebaseerd op onderbuikgevoel dan op juiste (wetenschappelijke) informatie.

Geloven in deze misverstanden kan gezond leven in de weg staan.

Eigenlijk is het heel simpel:

Een gezond eetpatroon bevat voldoende groenten, fruit, volkorengranen, noten, peulvruchten, vloeibare oliën, melkproducten, gevogelte en vis; en bevat weinig rood en bewerkt vlees, harde vetten, zout, en dranken of andere producten met suiker en zo min mogelijk alcohol.

De coaches van Ladyline vinden het belangrijk dat jij jouw eetkeuze baseert op betrouwbare informatie, om zo bij te dragen aan jouw gezondheid.

Uiteindelijk kunnen wij niet meer dan je vertellen hoe het zit met gezonde voeding en je hierin adviseren. Want wat je eet en hoeveel, bepaal je uiteindelijk natuurlijk zelf.

Wil je eens kennismaken met onze denkwijze over gezonde voeding, neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze coaches.

Tags: , ,