Denise: "Het is niet alleen het gewicht wat telt, maar zeker ook de centimeters!" | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Gepubliceerd op: 16 december 2020

“Toen ik rond de 45 jaar was kwam ik in de overgang en merkte ik dat ik wat kilo´s aankwam, maar dat deed mij in eerste instantie nog niet zoveel. Toen ik 49 was ben ik gestopt met roken, na 35 jaar een pakje per dag gerookt te hebben. Op een gegeven moment zag ik foto´s van mezelf en dacht toen, ‘jeetje, wat ben ik dik en vet'”, zo begint Denise haar verhaal.

Denise: ” Ik kreeg ook last van mijn knieën, mede ook door mijn overgewicht.” Haar man had al wel eens geopperd dat ze misschien maar eens een keer naar de diëtiste moest gaan. Maar nee, dat was het ook niet.

Naar de sportschool gaan hielp maar tijdelijk

Denise vervolgt: “Ik ben daarna 1.5 jaar gaan sporten bij een sportschool en viel ook wel ‘vanzelf’ 10 kilo af. Maar ik ben daar gestopt, omdat ik geen begeleiding kreeg en de voeding was ook niet waarbij ze me hielpen. Ik voelde mij daar niet thuis.” Ze is daarna weer aangekomen en woog inmiddels over de 100 kilo. “Ik voelde me steeds ongelukkiger en ben eens wat gaan rondkijken en kwam Ladyline op Facebook tegen.”, aldus Denise.

“Ik was daarna met een vriendin in de Kromstraat en ben toen spontaan naar binnen gelopen. Ik heb direct een intake gepland en kreeg een fijn gesprek, waar naar mij geluisterd werd en ik kreeg een advies op maat. Ik was helemaal om en ik ben begonnen. Dit was augustus 2019.”

Gezondere keuzes maken, maar je hoeft ook niet alles te laten

In het begin was het voor haar wel een aanpassing om de voeding op orde te krijgen, maar het bleek, toen ze zich erin verdiepte en handvaten van de Ladyline coaches kreeg, dat ze er steeds meer lol in begon te krijgen. Denise: “De Ladyline voedingsapp gaf mij veel inzichten en het was een stok achter de deur, waardoor ik bewuster ben gaan eten. Bijvoorbeeld het beleg op brood is echt veranderd in gezonde keuzes. Maar mijn frietjes op vrijdagavond heb ik nooit weggelaten en heb toch mijn resultaat behaald. Je hoeft dus echt niet alles te laten om je doel te behalen!”

De Ladyline app gebruikt Denise nog steeds. Denise: “Het geeft me echt een houvast! De nieuwe eetgewoonte van mij,  was makkelijk te combineren in mijn gezinssituatie en mijn man heeft ook met me meegedaan en viel daarmee ook nog eens af.”

Je leert bij Ladyline bewust te kiezen

“Ook tijdens onze vakantie in Italië, heb ik genoten van de heerlijke pasta, maar wisselde ik het af met een lekkere salade. Want dat is wat geleerd heb, om echt bewust te kiezen!”, zo geeft Denise trots aan.

Ze vervolgt: “De combinatie van de verschillende methodes is erg effectief. De oefeningen in de warmtecabine doe ik trouw twee keer per week. Dat heeft mij veel centimeterverlies opgeleverd (de omvang), dus het is niet alleen het gewicht wat telt, maar zeker ook de centimeters. De ozon (ozon-zuurstofbehandelingen) heeft mij echt een steviger en zachtere huid gegeven en het fijne is ook dat het desinfecterend werkt.”

Je voelt je er thuis

Denise: “Elke week ga ik weer met veel enthousiasme naar Ladyline, waar ik me thuis voel door het kleinschalige en de aandacht die ik krijg van de coaches van Ladyline. Inmiddels ben ik 30 kg afgevallen en 206 cm! En dat wil ik zo houden , dus blijf trouw elke week komen, ook voor het onderhoud.”

Spreekt het verhaal van Denise jou aan?

Kom eens langs bij een van de vestigingen van Ladyline, wanneer jij ook graag mooie blijvende resultaten wilt behalen. We staan voor jou klaar.

>> Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor advies op maat.