Balen, buiten mij is er helemaal niets lekkers in huis

Beginnen aan je goede voornemens, hoe lastig het ook is!

Gepubliceerd op: 02 januari 2018

Het is druilerig weer vandaag, en de hele week voorspellen ze niet veel goeds. Je kijkt naar buiten en vervolgens kijk je naar je hardloop schoenen. Je was echt van plan om ze vandaag aan te doen om een rondje door het park te gaan lopen, maar dit weer nodigt nou niet bepaald uit. Als je de koelkast opent zie je wat fruit, een salade en yoghurt liggen. ‘Oh ja, mijn goede voornemens’, zucht je en slaat de koelkast weer dicht. ‘Dit houd ik toch nooit vol?’ mompel je in jezelf en realiseert je dat een bewuste en duurzame aanpak veel beter zou zijn…

goede voornemens

Tja, wat nu?

 

Hoe vind je die duurzame aanpak, nu de feestdagen achter de rug zijn?

De afgelopen periode was vast heel gezellig en tussen de kerstborrels en dinertjes door, schoot een gezonde levensstijl er waarschijnlijk soms een beetje bij in. Helemaal niet erg natuurlijk, want balans kun je het gehele jaar door behouden als je weet wat je persoonlijke energieverbruik is. Als je daarbij jouw persoonlijke bewegingsprogramma toepast, kun je heel gemakkelijk een stabiel gewicht in stand houden. Je leest er hier meer over. 

 

De Ladyline filosofie ten aanzien van afvallen

De filosofie van Ladyline is namelijk dat afvallen alleen zinvol is wanneer het leidt tot een stabiel lichaamsgewicht en je daardoor lekker in je vel zit. Onze cliënten ervaren het als een groot voordeel dat je geen moeilijk dieet hoeft te volgen, omdat de basis dagelijkse gewone, gezonde voeding is. De recepten vind je op onze site en de hoeveelheden worden afgestemd op jouw individuele energieverbruik, zodat je precies inzicht hebt hoeveel je mag eten en balans kunt houden zonder dat je jezelf schuldig hoeft te voelen dat je iedere dag zo lekker eet.

 

Stofwisseling omhoog

Om je stofwisseling in rust omhoog te laten gaan is beweging en spierontwikkeling een belangrijke succesfactor. De bewegingsmethode van Ladyline is zeer geschikt, omdat de oefeningen liggend in een warmtecabine worden uitgevoerd. Zo worden knieën, rug en heupen ontlast. Met twee keer in de week 20 minuten sporten, is dit prima in te passen in jouw actieve levensstijl.

 

 

Als zelfbewuste vrouw weet jij heel goed wat je graag zou willen verbeteren

Je overgebleven buikje ná de zwangerschap of het ‘lubberen’ van de huid, nadat je een aantal kilo’s bent afgevallen. Dit moet je natuurlijk wel goed aanpakken. Er zijn vijf belangrijke pijlers in het Ladyline concept, die jou helpen je doel te bereiken en vast te houden:

Bewegingstherapie; twee keer per week 20 minuten doelgerichte oefeningen doen zodat de energie weer gaat stromen en je spieren worden aangesproken om kcal te verbranden.

Gezonde voeding; samen met het hele gezin lekker en gezond eten! Door de unieke Ladyline formule ‘Energy Balance’, weet jij precies de verhoudingen die voor jou werken.

Energiemeting; door deze meting krijg je een duidelijk inzicht in je energieverbruik en wat je daarbij kunt eten, zodat je zeker gaat afvallen.

Huidverbetering; de ozon-zuurstoftherapie is een geliefd onderdeel bij onze Ladyline cliënten. Ná je oefeningen in de warmtecabine, is er de gelegenheid om je huid een heerlijke oppepper te geven. De huid voelt hierna strak en glad aan, en het helpt de cellulite te verminderen.

Personal coaching en mind balance: om je helpen succesvol af te vallen en te zorgen voor een stabiel gewicht, word je begeleid door één van onze coaches. Zij weten als geen ander waar soms de moeilijkheden zitten en staan je met raad en daad terzijde, zodat succesvol afvallen ook leuk is.

 

Tips van één van onze coaches:

Jezelf zo nu en dan belonen voor de goede stappen die je tot nu toe hebt gemaakt werkt erg motiverend. Bij beloning dacht je voorheen misschien aan een lekker stukje gebak, maar er zijn ook andere keuzes:

#               Plan een dagje sauna, samen met een vriendin die ook met een bewuste levensstijl bezig is. De sauna heeft een weldadige werking voor de huid en het verwijdert de afvalstoffen die vrijkomen bij het afvallen.

#               Doe jezelf een leuke fotoshoot cadeau bij het behalen van gewenste resultaat. Lijst het mooi in en hang het op een plekje, waar je er iedere dag naar kunt kijken en jezelf kunt blijven motiveren als je deze foto ziet.

#               Een heerlijke massage kan wonderen doen voor body & mind. Deze behandeling zorgt ervoor dat overgebleven afvalstoffen sneller verwijderd worden en het geeft ontspanning in je hoofd. Een ontspannen mind is daadkrachtiger om je gezonde levensstijl aan te houden.

 

Een echte aanrader is onze compressie therapie behandeling. Deze behandeling is een intensieve massage van benen, billen, buik en onderrug en heeft een positief effect op cellulite.

 

Een van onze cliënten aan het woord

Marjon, van Mama to the Max: “Vandaag deel ik met jullie het eindresultaat. En ik kan al zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Ik heb in totaal 24 behandelingen gehad, twaalf weken lang. Ik mocht dus twee keer per week in het ‘astronautenpak’ (zo noem ik het altijd) liggen. En dat was echt totaal geen straf. Heerlijk was het om iedere keer weer een half uurtje te gaan liggen en een heerlijke massage te ondergaan. Door de luchtdruk in het pak lijkt het net alsof je benen, je heupen en je onderrug heerlijk gemasseerd worden. Ik had steeds weer moeite met wakker blijven. Ik wilde er namelijk lekker van genieten maar ik viel vaak in slaap en werd ik pas wakker als de piep ging dat de sessie was afgelopen. Zo ontspannend is het dus!”

Marjon was zeer gemotiveerd en haar enthousiasme kun je teruglezen in haar uitgebreide succesverhaal. Zelf zijn wij bij Ladyline natuurlijk ook altijd erg blij als een cliënt haar doel heeft bereikt.

ladyline afvallen

 

Wil jij ook de stap zetten naar de mooiste versie van jezelf?

Neem contact op met één van onze vestigingen en maak van deze nieuwe maand een nieuw begin! Je krijgt dan ook nog een mooi verwenpakket, als motiverende attentie!

Tags: , , , ,