Nieuw seizoen, nieuw begin!

Je snuffelt eens door je zomerkleding van afgelopen jaar en checkt die leuke broek of het nog past…Oeps!

Gepubliceerd op: 08 mei 2018

Nieuw seizoen, nieuw begin!

De mooie dagen van de lente en zomer zijn in aantocht en langzaam begin je aan het idee te wennen dat je geen panty meer aan hoeft, de winterjassen de komende maanden opgeruimd kunnen worden en je hoge laarzen de kast in kunnen. Je snuffelt eens door je zomerkleding van afgelopen jaar en checkt die leuke broek of het nog past…Oeps!

We publiceerden al een artikel over de lenteschoonmaak, van je huis, je tuin en jezelf.
Heb je dat al gelezen?


De wisseling van een nieuw seizoen herinnert jou hoe mooi een verandering kan zijn.

Elk moment is een goed moment om een positieve verandering door te voeren, maar juist nu – in de lente-  is het een super tijd om actie te ondernemen. De lente staat voor een frisse nieuwe start, en je voelt de energie opborrelen om je levensstijl naar een hoger en gezonder level te brengen. Maar hoe ga je dat aanpakken? Geen paniek. Je hoeft het echt niet alleen te doen…

Blijvend afvallen zonder moeite

Het concept van Ladyline is geheel natuurlijk en daardoor is het makkelijk te integreren in je levensstijl. Je gewone dagelijkse voeding wordt afgestemd op je persoonlijke energieverbruik, dit doen we door middel van een energiemeting. Je kaken krampachtig op elkaar te houden is gelukkig echt niet de oplossing, als je een paar kilo wilt afvallen en voor duurzaam resultaat gaat.

Door inzicht te krijgen in je energieverbruik komt er balans in normaal, verantwoord eten en jouw stofwisseling. ‘Aha, daar zit ‘m dus de clou’, hoor ik je denken. Zeker, maar bij Ladyline gaan we nog een stapje verder. Er zijn vele effectieve behandelingen, die jou helpen totale controle over je figuur te hebben.

Slankere contouren met  Cryolipolyse

Misschien ben je over het algemeen best tevreden, maar lukt het je maar niet om je dat ‘rolletje’ op je buik eraf te krijgen, waardoor die leuke broek ook beter zou zitten. Tijdens het intake adviesgesprek wordt al snel duidelijk waar jouw knelpunten zitten en samen met één van onze ervaren coaches kun je bepalen welke behandeling hier goed op aansluit en hoe je deze hinderlijke rolletjes definitief kunt verwijderen. We zullen vast één tipje van de sluier oplichten; Cryolipolyse is dé perfecte behandeling om jouw lichaamscontouren weer in shape te brengen.

cryolipolyse plaatselijk afslanken

The Shape of You!

Zoals je waarschijnlijk op dit moment ook zelf ervaart, geeft de zon en zijn warme zonnestralen een positieve vibe, waardoor het lijkt of je veel meer energie hebt dan normaal. Je voelt de levensenergie door je aderen stromen en je weet dat je in dit seizoen een sterke wilskracht hebt om nu de stap te zetten naar een actieve levensstijl en een gezond gewicht waar jij je fijn bij voelt.

In ons ‘Top Slimming arrangement’, draait het vooral om balans. Het is echt niet erg als je op een feestje ‘JA’ zegt tegen een goed glas rode wijn of een lekkere bitterbal. In ons vaste onderdeel ‘Mind Balance’ geven wij jou de handvatten, oftewel een gedragsverandering om de baas te blijven over jouw eetgewoontes zonder iets te hoeven laten.

De basis van geluk

Zuurstof, water, voeding en andere lichamelijke behoeften, zijn de meest belangrijke primaire levensbehoeften van de mens volgens het principe van Maslow. Daarbij spelen andere factoren ook een belangrijke rol bij het bepalen van ons geluk; gezondheid, relaties, financiële onafhankelijkheid en ten slotte erkenning, waardering en zelfrealisatie. Hoe je in je vel zit heeft daar ook mee te maken. Door zo nu en dan leuke dingen te ondernemen, maak je de flow in jezelf wakker.

Probeer deze Ladyline quick fix feel good tips eens…

  • Breng samen met je vriendinnen een bezoekje aan de Libelle Zomerweek en shop je nieuwste zomer-outfit.
  • Verwen jezelf met een kuur compressietherapie en bodywraps
  • Sta eens stil, en neem een moment voor jezelf met deze twee minuten meditatie
  • Plan een heerlijke verwendag naar de sauna, door de ontspanning voel je jezelf weer in no-time opgeladen
  • Stap eens uit je comfortzone en zoek de helende stilte van de natuur op met een stiltewandeling

cellulite behandeling

Klaar om letterlijk goed in je vel te zitten?

Wij helpen je graag! Door contact met ons op te nemen, kun je kijken waar de dichtstbijzijnde Ladyline vestiging zit en plannen we een advies op maatgesprek in.

Tags: , , ,