Een grote lenteschoonmaak, zodat je stralend de lente door kunt! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

De frisse nieuwe start van de Lente laat je weer stralen!

Gepubliceerd op: 02 mei 2018

Heerlijk, eindelijk is het lente en dat kun je merken ook. Als je ’s morgens wakker wordt hoor je de vogels al vroeg fluiten. Je stapt je bed uit en ziet dat de zon steeds meer terrein wint. Met zijn warme zonnestralen schijnt hij vrolijk naar binnen. Door deze ‘feel good’ vibes van buitenaf, krijg je zelf ook zin om eens een frisse wind door je leven te laten waaien; een grote lenteschoonmaak voor zowel je huis, kledingkast als ook je levensstijl.

Lenteschoonmaak voor body en mind

Waar te beginnen? Je huis kan wel een grote schoonmaak gebruiken, dat is waar. Maar een fit, ‘schoon’ en gezond lichaam zijn de basisvoorwaarden om je goed te voelen. Alles begint met een positieve mindset en de juiste motivatie. Met dit gegeven gaan we aan de slag. We stellen daarom voor om bij de basis te beginnen; Jezelf!

Een goede start met bodywraps

Als je wilt afvallen is het noodzaak om je lichaam eerst van opgehoopte afvalstoffen te ontdoen. In het ‘vetweefsel’ van je lichaam worden deze opgehoopte gifstoffen opgeslagen, en dit bemoeilijkt het afvallen. Ladyline heeft een nieuwe methode om je lichaam te helpen ontgiften en je stofwisseling te verhogen, waardoor je makkelijker kunt afvallen.

Deze bodywrap behandeling is rijk aan actieve ingrediënten die zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Aldus, een goede start van de lenteschoonmaak van jouw lichaam.

anti cellulite

Stralend de lente door, met behulp van de actieve bodywraps

Met de combinatie van compressietherapie gaan we nog een stapje verder

De actieve ingrediënten in de bodywraps hebben de eigenschap om afvalstoffen uit het vetweefsel aan te trekken. De wraps laten de huid van – bijvoorbeeld jouw benen en billen – weer mooi glad en strak aanvoelen. Door dit te combineren met compressietherapie, krijg je de perfecte behandeling.

compressietherapie

Compressietherapie: ideaal om je benen een oppepper te geven

 

De wisselende luchtdruk in het compressiepak geeft een stevige lymfemassage. Afvalstoffen worden nog makkelijker afgevoerd doordat de natuurlijke bloed- en lymfecirculatie optimaal is.Dit geeft direct zichtbaar resultaat!

Wanneer je niet kunt wachten om te zien hoe dit jou gaat helpen bij jouw persoonlijke lenteschoonmaak met blijvend resultaat, neem dan hier contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor advies op maat.

 

Detox thuis verder…

Naast de doeltreffende bodywraps behandelingen van ladyline, kun je thuis zelf ook het één en ander doen om het detox/afvalproces te bevorderen en je huid te laten stralen. Je wilt immers voor optimaal resultaat gaan, toch?

  • Hydrateren en afvoeren; drink gedurende de dag regelmatig een aantal glazen water of kruidenthee/ groene thee.
  • Lunch lekker, maar licht; kijk voor inspiratie bij onze recepten.
  • Vezels voor een betere darmwerking; neem iedere dag vóór je avond eten een groot glas van deze groene smoothie. De actieve werkzame stoffen zorgen voor langdurige energie en door de vezels in het sapje heb je een hoog verzadigingsgevoel waardoor je tijdens de maaltijd minder de neiging hebt om je te overeten.
  • Reinigen met dode zeezout; Neem voordat je naar bed gaat een bad (of voetenbadje) met dode zeezout /magnesiumzout. De huid is ons grootste ‘orgaan’ en dient ook voor het uitscheiden van afvalstoffen. Denk bijvoorbeeld ook aan zweten. Het zeezout bevat allerlei mineralen en heeft tevens de eigenschap om afvalstoffen aan zich te trekken. Daarbij komt dat je ná zo’n bad enorm loom bent (dus het beste is om dit voor het slapen gaan te doen).Je kunt vervolgens flink gaan zweten, maar je zult ook heel diep slapen. Gegarandeerd! Ook heeft een zout bad een ontspannende en verzachtende werking, ideaal voor gewrichts- en spierpijn. Dit komt door de magnesium, welke rijkelijk aanwezig is in het Zeezout.
  • Als laatste tip: Neem voor het slapengaan deze natuurlijke vetverbrandende smoothie. Het is een heerlijke, natuurlijke detox smoothie en het doet zijn werk terwijl je slaapt!


Kom in beweging

 Nog even terugkomend op je schone huis. Waarschijnlijk is dit niet je meest favoriete klusje, en Ladyline kan je hier helaas niet bij helpen. Wel is het handig om volgens een bepaald stappenplan te werk te gaan, met in je achterhoofd wetende dat je met opruimen en schoonmaken ook de nodige calorieën verbrandt.

lenteschoonmaak

Aan de schoonmaak!

 

Waar helpt Ladyline jou dan wél bij?

Met onze behandelingen realiseren wij de best mogelijke resultaten voor een blijvend gewichtsverlies. Nu is een mooi moment om aan de slag te gaan en je lichaam alvast voor te bereiden voor een heerlijke zomer, zonder bikinistress. Samen met één van onze Ladyline coaches stel jij jouw persoonlijke kuur samen, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.  Je kunt hier je gegevens invullen en dan wordt er door een vestiging bij jou in de buurt contact met je opgenomen.

 

Tags: , , , ,