Op dieet? Echt niet! | Ladyline, de nr. 1 in afvallen!

Ga voor blijvend resultaat

Gepubliceerd op: 13 mei 2016

‘Ik ben een keer binnen slechts drie maanden vijftien kilo afgevallen. Ik zag er compleet anders uit, voelde me erg zelfverzekerd en werd overladen met complimenten! Ik sportte vier keer per week waarvan twee keer met een personal trainer en bereidde iedere avond een gezonde lunch voor de volgende dag. ’s Avonds at ik wat magere vis of mager vlees en heel veel groenten of rauwkost. Iedereen vond het ontzettend knap wat ik in korte tijd had bereikt, zeker omdat de meeste van mijn vrienden wel weten dat ik helemaal geen liefhebber ben van sport en juist wel van uitgebreid eten.’

Snel resultaat

Als je streng lijnt, werkt de weegschaal in het begin als een enorme motivator. We willen allemaal graag snel  een aansprekend resultaat. Ook onze omgeving reageert positief op snelle resultaten en in de media worden drastische veranderingen vaak aangemoedigd. Wanneer je helemaal klaar bent met je huidige eetpatroon of je lijf, dan wil je bij wijze van spreken liever gisteren dan vandaag nog in een kleinere kledingmaat. We hebben er daarom behoefte aan het roer rigoureus om te gooien om op korte termijn een flink resultaat te boeken. En dat is precies wat diëten beloven en voor een korte periode vaak ook waar maken. Mensen zijn heel gevoelig voor directe beloningen en diëten blijven dus lonken omdat ze aansluiten bij onze wens om in korte tijd veel verandering mogelijk te maken.

Blijven volhouden moeilijk

De beginfase van een dieet is daarom vaak relatief succesvol: je denkt een nieuwe manier van eten te hebben ontdekt die je duidelijke handvatten biedt en zonder al te veel moeite bereik je snel goede resultaten op de weegschaal. Welk dieet je ook volgt, ze werken allemaal. Maar diëten zijn tijdelijk. En juist dat is het grote probleem.

Daarom volg je bij Ladyline geen dieet. Bij ons leer je jouw eet- en leefgewoonten blijvend aan te passen. Niet voor even maar voor de rest van je leven. Maak eens vrijblijvend kennis met een van onze arrangementen.

Tags: , , , ,